Curs Postuniversitar "Managementul Instalatiilor Electrice la Consumatori

22 ianuarie - 22 februarie 2001

Cursul trateaza cele mai importante aspecte ale sistemelor de instalatii electrice de joasa tensiune eficiente energetic, incepand de la notiunile fundamentale pana la ultimele noutati in domeniu. Este predat de cadre didactice cu specializare in tara si strainatate care au participat la programe internationale de cercetare. Cursantii au la dispozitie o biblioteca cu carti, reviste si cataloage recente, precum si programe de calcul de firme. Fiecare cursant primeste gratuit un exemplar din volumul “Managementul Instalatiilor Electrice - note de curs” ce urmeaza a fi editat.

Cursul este organizat modular, in cinci module de cate o saptamana. Cursurile sunt programate in perioada 22 ianuarie - 22 februarie 2001 si se desfasoara de luni pana joi, cate patru ore pe zi. Cursantii se pot inscrie la orice modul doresc, plus modulul final.

Conform Legii Invatamantului 84/1995, cursantii vor primi un certificat de absolvire, recunoscut de Ministerul Educatiei Nationale. Temele lucrarilor de absolvire se aleg in colaborare cu cadrele didactice si urmaresc sa rezolve probleme concrete din firme.

CONTINUTUL CURSULUI

CONDITII DE PARTICIPARE

Inscrierea cursantilor se face pe baza talonului de inscriere si achitarii taxei de scolarizare. Data limita pentru inscriere la curs si plata este 15 Noiembrie 2000. Costul cursului este de 5.000.000 lei pentru cele cinci module (echivalentul la cursul BNR a 250 Euro pentru un cursant, 50 Euro pentru un modul).

Prof. dr. ing. Florin POP, coordonatorul cursului, E-mail: [email protected], tf. 064.197254. Absolvent al Facultatii de Electrotehnica Cluj. Membru al ILE - Institution of Lighting Engineers, Rugby, Anglia. Vicepresedinte al Comitetului National Roman de Iluminat - CNRI. Participant la programe de cercetare si documentare la universitati din Liverpool, Lyon, Berlin, Barcelona, Berkeley. Conducator de doctorat. Activitatea didactica si stiintifica in Instalatii Electrice si Iluminat.

Sef lucrari dr. ing. Dorin BEU, secretarul cursului. Absolvent al sectiei Instalatii pentru Constructii a UTCN. A participat la specializari in domeniul iluminatului la Universitatea din Liverpool, Anglia, si CSTB-Grenoble, Franta. Specialist in domeniul iluminatului interior si public. A realizat si coordonat numeroase proiecte de iluminat interior si arhitectural si de instalatii electrice.

Programarea activitatilor didactice ale cursului postuniversitar ([ext[Fisier PDF 23KB download|cursuri/plan2001.pdf]]).

Sustin prelegeri cadre didactice din UTCN si specialisti de înalta calificare. Pentru informatii suplimentare, va rugam sa contactati secretariatul cursului:

UTC-N - Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca
DECID - Departamentul pentru Educatie Continua si invatamant la Distanta
Str. C.Daicoviciu Nr. 15, 3400 Cluj-Napoca
Fax: 064.192055, Tel: 064.430461 sau 187514
Centrul de Ingineria Iluminatului-UTC-N Lighting Engineering Center LEC
Bd. 21 Decembrie 1989 nr. 128, sala 625
Sef lucrari dr. ing. Dorin BEU, E-mail: [email protected]

© Prof.dr. Florin Pop